DINERKAART

Bekijk hier onze diner- en fingerfoodkaart

Voorgerechten | Soep | Salades | Hoofdgerechten | NagerechtenFingerfood

VOORGERECHTEN
Burratta

romige mozzarella met ingelegde tomaatjes

9,5
Carpaccio

met Parmezaan en rucola

11
Crostini mix

gemarineerde zalm, eendenlever, avocado, mozzarella, carpaccio

13,5
Gamba’s

spicy, met ui en tomaat

9
Oesters

½ dozijn Fine de Claire, vinaigrette met sjalot

15
SOEP
Soep van de dag 6,5
SALADES
Asian beef

biefstuk, gemengde salade, sojadressing. Op een pappadum

14
Halve kreeft

met een gekookt eitje en frisse salade

19
Quinoa

halloumi, kikkererwten, tomaat, komkommer (v)

12,5
HOOFDGERECHTEN
Steak friet

jus de veau, gemengde groenten

21
Hamburger

met srirachamayo en friet

slager Hein gaat zelf bij kleinere boerderij langs voor het mooiste vlees van melkkoeien

16,5
Vegaburger

met chimichurriesaus en friet (vegan)

15
Indiase curry

spinazie, krieltjes, eitje, halloumi (v)

16
Vis van de dag dagprijs
Hele kreeft

gemengde groenten en friet

35
Surf en turf

halve kreeft, steak, gemengde groenten, friet

31,5
NAGERECHTEN
Hemelse modder 7
Cheesecake 4,5
Crème brûlée 7
IJs uit Weesp

3 bollen, slagroom

6
Heeft u een allergie? Meld het ons.