DINERKAART

Bekijk hier onze diner- en fingerfoodkaart

Voorgerechten | Soep | Salades | Hoofdgerechten | NagerechtenFingerfood

VOORGERECHTEN
Brood

met aioli, dukkah en olijfolie (v)

6,5
Buffelmozzarella

met tomaat en gegrilde groenten(v)/ en prosciutto

8,5/9,5
Carpaccio

met Parmezaanse kaas

10,5
Crostini mix

met carpaccio, gemarineerde zalm, eendenlever, gerookte makreel en mozzarella

12,5
N.A.P. plank

met vlees, vis en kaas. Voor twee personen

17,5
Oesters met vinaigrette

½ dozijn (maar minder mag ook)

15
SOEP
Tomatenpaprikasoep

met geitenkaas (v)

6,5
Soep van de dag 6,5
SALADES
Warme geitenkaas

met honing en gegrilde groenten (v)

13,5
Salade Niçoise

met tonijn, haricoverts, ansjovis, aardappelen, gekookt ei en olijven

13,5
HOOFDGERECHTEN
Steak friet

met rode portjus, groenten en zelfgemaakte friet

19,5
Halve boerderijkip

met salade en zelfgemaakt friet

18,5
Risotto (v) 17
Vis van de dag 19,5
Hamburger de luxe

met spek, gebakken ei en zelfgemaakte friet

17,5
NAGERECHTEN
Crème brûlée 6,5
Verschillende taarten uit eigen keuken 5,5
IJs uit Weesp

3 bollen met slagroom

6
Bonbons van Australian p.s. 2
Kaas van Kef 10
Heeft u een allergie? Meld het ons.

 

 

FINGERFOOD
Crostini mix

met carpaccio, gemarineerde zalm, eendenlever, gerookte makreel en mozzarella

12,5
Buffelmozzarella

met tomaat en gegrilde groenten(v)/ en prosciutto

8,5/9,5
Brood

met aioli, dukkah en olijfolie (v)

6,5
Gyoza

gefrituurde Japanse dumplings (v)

7
Yakitori

Japanse kipspiesjes met Hoisinsaus

8,5
Spicy gamba’s

met knoflook en pepers

8,5
Warme nachos

met kaas, crème fraîche, guacamole, jalapeños en tomatensalsa (v)

9
Oesters met vinaigrette per stuk  2,9 / half dozijn  15
Patatje met 4
Bitterballen 5
Vlammetjes 6,5
Kaastengels (v) 6
Crunchy chicken 7
Minifrikandellen 5
Borrelmix

bitterballen, loempiaatjes, kaastengels, vlammetjes en minifrikandellen

tien stuks                 8

twintig stuks       14